Join NU-Community.

NU-Coaching heeft zich ontwikkeld tot een landelijk opererend Adviesbureau Verzuim en Inzetbaarheid. Bij onze advisering en begeleiding van zowel werkgever als werknemer werken wij naar een WIN-WIN situatie.

Onze visie is gebaseerd op de positieve psychologie en de positieve gezondheid. De positieve psychologie focust zich op positieve ervaringen en kwaliteiten van mensen. In de positieve gezondheid wordt gezondheid niet meer gezien als de af- of aanwezigheid van ziekte, maar als het vermogen van mensen om met de fysieke, emotionele en sociale levensuitdagingen om te gaan en zoveel mogelijk eigen regie te voeren. Wij bieden individueel maatwerk en sluiten de trajecten aan op de huidige situatie, ongeacht de uitgangspositie van werknemer.

Vanwege onze groei zijn wij voor verschillende regio’s doorlopend op zoek naar zelfstandige, proactieve, resultaatgerichte re integratiebegeleiders.

  • Is het je passie om mensen weer in beweging te krijgen en ze te begeleiden naar een passend toekomstperspectief?
  • Kun jij je vinden in onze visie en wil je ook meedoen met onze missie een bijdrage te leveren aan een inclusieve samenleving en arbeidsmarkt?

JOIN NU-Community

Wacht dan niet langer en stuur ons een korte motivatie en CV

W:  nu-coaching.nl
E:   info@nu-coaching.nl
M:  06-51961618