UWV Naar Werk Traject.

Elk mens is uniek en heeft zijn eigen specifieke behoefte. Daarom is elk Naar Werk traject van NU-Coaching specifiek op u gericht.

Voor wie
U ontvangt momenteel een ZW of een AG-uitkering van het UWV en u wilt graag weer aan de slag. U heeft een Werkfit traject afgerond of bent al Werkfit

Het resultaat
Op basis van uw persoonsprofiel starten we gelijk met solliciteren. In eerste instantie heel breed. Door de sollicitatieactiviteiten steeds te evalueren, kan zowel het zoekprofiel als ook de aanpak en werkwijze steeds verder worden aangescherpt.

Werkwijze
Re-integratiebegeleiding is bij uitstek maatwerk en vraagt om een flexibele inzet van re-integratieactiviteiten. Afhankelijk van uw situatie zullen we u stap voor stap voorbereiden op terugkeer naar de arbeidsmarkt. De arbeidsdeskundige van het UWV bepaalt welke activiteiten en voor hoeveel uur kunnen worden ingezet.

NU-Coaching biedt een brede keuze aan re-integratieactiviteiten, zoals:
Versterken werknemersvaardigheden:
o.a. opbouwen van arbeidsritme op een werkervaringsplek en het weer oefenen van werknemersvaardigheden, zoals het zelfstandig en onder leiding leren werken.

Verbeteren persoonlijke effectiviteit:
Bij persoonlijke effectiviteit is er aandacht voor het leren omgaan met persoonlijke belemmeringen, assertiviteit en het vergroten van het zelfvertrouwen. Dit onderdeel wordt individueel en op maat ingevuld. Dit betekent concreet dat we de volgende opties mogelijk zijn:

  • Individuele coaching
  • Mindfullness
  • Yoga

Loopbaanoriëntatie:
het bepalen van een passende zoekrichting op basis van tests en individuele coaching. Daarnaast is er aandacht voor netwerkvaardigheden om optimaal gebruik te leren maken van uw netwerk.