Over ons.

Wij zijn een landelijk opererend team van dedicated professionals, die mensen en bedrijven in beweging brengen en houden. Naast loopbaanbegeleiding heeft NU-Coaching zich altijd ingezet voor een inclusieve arbeidsmarkt. Zo zijn er inmiddels ook honderden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleid naar een passende baan.

Met een resultaat- en oplossingsgerichte werkwijze proberen wij een WIN-WIN situatie voor werkgevers en werknemers te creëren. Ons motto is: Samen Zelf Doen wat nodig is.Vanuit een vraag gestuurde situatie worden er tools en interventies ingezet om tot een optimaal resultaat te komen. Als deskundige sparringpartner kunnen wij uitstekend tussen verschillende niveaus schakelen en zijn we ons bewust van de verschillende belangen.

Wij zijn EXPERTS KRITISCH BETROKKEN PERSOONLIJK OPLOSSINGSGERICHT

Door de jarenlange ervaring in het bedrijfsleven alsmede bij de overheid zijn wij de aangewezen partner bij vraagstukken op het gebied van organisatieontwikkeling, arbeidsmobiliteit en inzetbaarheid. Het landelijk opererend team van NU-Coaching werkt samen met een divers  aanbod van experts op het gebied van Arbo en inzetbaarheid. Hierdoor kunnen wij een totaaladvies aanbieden wat zowel van toepassing kan zijn voor werkgevers als voor werknemers. Het voordeel hiervan is dat wij zeer snel tussen verschillende vraagstukken kunnen schakelen.

Kernwoorden die bij ons passen zijn; experts, kritisch, betrokken, persoonlijk met een systeemgerichte blik en altijd gericht op de samenwerking en WIN-WIN. Wij zien altijd mogelijkheden en kansen om tot een oplossing te komen die voor alle stakeholders naar tevredenheid is.