UWV Werkfit Traject.

Werkfit maken
Elk mens is uniek en heeft zijn eigen specifieke behoefte. Daarom is elk Werkfit traject bij NU-Coaching maatwerk. Een Werkfit maken traject bestaat uit verschillende activiteiten gericht op het voorbereiden op de arbeidsmarkt, Wij ondersteunen, versterken en activeren u, zodat u straks weer actief, vol zelfvertrouwen deel kunt nemen aan de maatschappij. NU-Coaching biedt daarin een persoonlijke en deskundige aanpak.

Voor wie
Werknemer is uitzendkracht, heeft geen werkgever en ontvangt een WW of AG-uitkering. UWV is verantwoordelijk voor de begeleiding en re-integratie. Vraag aan uw contactpersoon bij UWV of u in aanmerking komt voor een traject.

Het resultaat
Door het inzetten van die re-integratie activiteiten die zijn afgestemd op uw persoonlijke situatie en het door het UWV opgestelde plan, wordt u gedurende het traject stap voor stap klaargestoomd voor de arbeidsmarkt. Eventueel met behulp van een scholing of een Naar werk re-integratietraject kunt u weer met plezier en vol zelfvertrouwen aan het werk.

Werkwijze
Re-integratiebegeleiding is bij uitstek maatwerk en vraagt om een flexibele inzet van re-integratieactiviteiten. Afhankelijk van uw situatie zullen we u stap voor stap voorbereiden op terugkeer naar de arbeidsmarkt. De arbeidsdeskundige van het UWV bepaalt welke activiteiten en voor hoeveel uur kunnen worden ingezet.

NU-Coaching biedt een brede keuze aan re-integratieactiviteiten, zoals:

Versterken werknemersvaardigheden;
o.a. opbouwen van arbeidsritme op een werkervaringsplek en het weer oefenen van werknemersvaardigheden, zoals het zelfstandig en onder leiding leren werken.

Verbeteren persoonlijke effectiviteit:
Bij persoonlijke effectiviteit is er aandacht voor het leren omgaan met persoonlijke belemmeringen, assertiviteit en het vergroten van het zelfvertrouwen. Dit onderdeel wordt individueel en op maat ingevuld. Dit betekent concreet dat we de volgende opties mogelijk zijn:

  • Individuele coaching
  • Mindfullness
  • Yoga

Loopbaanoriëntatie:
het bepalen van een passende zoekrichting op basis van tests en individuele coaching. Daarnaast is er aandacht voor netwerkvaardigheden om optimaal gebruik te leren maken van uw netwerk.